صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۲۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

جایزه برترین فلم لومیر فرانسه به «بینوایان» رسید

جایزه برترین فلم لومیر  فرانسه  به «بینوایان» رسید

فلم نامزد اسکار «بی نوایان» به کارگردانی لاج لی بالاترین جوایز فلم لومیر که به عنوان جوایز گلدن گلوب فرانسه شناخته می‌شود را دریافت کرد.
به نقل از روایتی، فلم درام نامزد اسکار «بینوایان» به کارگردانی لاج لی جایزه بهترین فلم، بهترین مرد نوظهور و فلمنامه را در جوایز لومیر ۲۰۲۰ دریافت کرد.
این جوایز فرانسوی توسط اعضای مطبوعات خارجی پاریس اهدا می‌شود. بیست و پنجمین دوره این جوایز به ریاست ایزابل هاپرت، بازیگر فرانسوی برگزار شد.
این فلم درام پیش از این در جوایز فلم کن هم جایزه هیئت داوران را دریافت کرده بود و به تازگی هم در جوایز گویا در اسپانیا جایزه بهترین فلم خارجی زبان را دریافت کرد. این فلم اکنون به عنوان نماینده فرانسه در بخش بین المللی اسکار رقابت می‌کند.
الکسیس مانتای، یکی از بازیگران اصلی فلم سینمایی «بینوایان» جایزه بهترین بازیگر مرد نوظهور را دریافت و همچنین به همراه لاج لی و گیوردانو گدرلینی جایزه بهترین فلمنامه این مراسم را هم دریافت کرد.
فلم سینمایی «بینوایان» از شورش‌های فرانسه در سال ۲۰۰۵ الهام گرفته و تنش‌هایی که بین مردم و پلیس که باعث شعله ور شدن شورش‌ها شده بود را بررسی می‌کند. داستان این فلم روی سه پلیس تمرکز دارد و آمازون توزیع کننده این فلم در آمریکاست.
فلم سینمایی «یک افسر و یک جاسوس» به کارگردانی رومن پولانسکی که در پنج بخش جوایز فلم لومیر نامزد شده بود جایزه بهترین کارگردانی را دریافت کرد.
او برای دریافت این جایزه حضور نداشت و دستیار کارگردان او برای دریافت این جایزه به این رویداد آمده بود.
این فلم که پیش از این جایزه نقره جشنواره فلم ونیز را دریافت کرده بود، با وجود اعتراضاتی که برای بایکوت این فلم از سوی سازمان‌های حقوق زنان صورت گرفته بود، پرفروش‌ترین فلم سال اسپانیا شد. البته در چندین سینما اکران این فلم لغو شده بود.
افسر و یک جاسوس، داستان یک افسر فرانسوی به نام آلفرد درفیوس را روایت می‌کند که در سال ۱۸۹۰ ناعادلانه به جاسوسی برای آلمان متهم می‌شود.
فلم سینمایی «تصویر یک زن در آتش» که جایزه بهترن فلم را در جشنواره کن دریافت کرده بود و در گلدن گلوب هم نامزد شده بود، جایزه بهترین بازیگر زن و بهترین فلمبرداری را دریافت کرد. جایزه بهترین بازیگری مرد هم به رشدی زیم برای بازی در فلم «اوه مرسی» به کارگردانی ارنو دپلشن رسید.
«آنجا باید بهشت باشد» به کارگردانی الیا سلیمان بهترین تولید بین المللی این جوایز را دریافت کرد.