صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۲۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

جوایز فلم‌ تایوان ۲۰۲۰ برندگانش را شناخت

جوایز فلم‌ تایوان ۲۰۲۰ برندگانش را شناخت

به نقل از روایتی، «بازداشت» یک فلم‌ ترسناک مدرسه‌ای که داستانش در دوران حکومت نظامی تایوان که از آن به عنوان دوره ترور سفید یاد می‌شود می‌گذرد، به عنوان بهترین فلم‌ داستانی جشنواره فلم‌ تایوان انتخاب شد.
«بازداشت» که اقتباسی از بازی کامپیوتری «شمع قرمز» است موفق شد جایزه بهترین بازیگر زن، بهترین طراحی هنری، بهترین جلوه‌های تصویری و بهترین طراحی صدا را نیز از آن خود کند. هیات داوری از این فلم‌ به عنوان یک فلم‌ شجاعانه برای موضع‌گیری در این دوره یاد کرد. روابط سیاسی بین‌المللی و منطقه‌ای به دنبال شیوع کرونا که در آسیا در حال افزایش است و چنگ انداختن به قدرت توسط رهبران اقتدارگرای محلی و معرفی قانون امنیتی ملی در هنگ‌کنگ، شرایط ملتهبی ایجاد کرده است. از همین رو هیات داوران «بازداشت» را به عنوان اثری مهم برای تاریخ و تاریخ سینما در تایوان خواند.
جشنواره فلم‌ تایپه یکی از اولین فستیوال‌هایی است که از زمان شیوع ویروس کرونا در جهان به صورت زنده و فیزیکی در برابر حضور مخاطبان برگزار شده است. برخلاف دیگر کشورها و مناطق جهان، تایوان نیازی به تعطیل کردن سینماها ندید هر چند شمار مخاطبان افت قابل توجهی را شاهد بود.
از برندگان دیگر جوایز اصلی این جشنواره باید به فلم‌ی درباره بسکتبال با عنوان «ما قهرمانیم» اشاره کرد که سه جایزه مهم را برد که شامل بهترین کارگردان، بهترین فلم‌برداری و بهترین مشارکت هنری بود. «گانگسترها، اسکار، مردگان متحرک» نیز جایزه بهترین فلم‌نامه، بهترین بازیگر زن مکمل و بهترین طراحی چهره را برد.
در این مراسم مو تسو-یی به عنوان برنده بهترین بازیگر مرد انتخاب شد. وی برای بازی در فلم‌ «مستاجر عزیز» این جایزه را از آن خود کرد. گینگل وانگ نیز جایزه بهترین بازیگر زن را برای نقش‌آفرینی در «بازداشت» برد.
جایزه بهترین استعداد نوظهور نیز به لی لی-رانگ برای اجرای نقش در «ببینید، قربان» اهدا شد که در نقش یک شخصیت چند لایه جلوی دوربین رفته بود.
جایزه مطبوعات هم به «جزیره وال» رسید که سفری در اقیانوس و فلم‌ی اکولوژیک بود. «ما قهرمانیم» بهترین فلم‌ از نظر مخاطبان هم شد.