صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۲۳ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

فلم‌‌های جشنواره لغوشده هانگ‌کانگ معرفی شد

 فلم‌‌های جشنواره لغوشده هانگ‌کانگ معرفی شد

به نقل از روایتی، چهل و چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فلم‌ هانگ کانگ که ماه پیش به دنبال شیوع کرونا در این کشور اعلام کرد در سال ۲۰۲۰ برگزار نمی‌شود، امروز اسامی فلم‌‌هایی را که قرار بود در این رویداد ۱۴ روزه و از ۱۸ آگوست به نمایش درآیند اعلام کرد.
این در حالی است که قرار بود بیش از ۱۸۵ فلم‌ در این دوره از ۵۵ کشور مختلف به نمایش درآیند که از میان آنها ۵۳ فلم‌ اولین اکران جهانی، خارجی یا آسیایی خود را تجربه می‌کردند.
«افسر و جاسوس» رومن پولانسکی، «آندین» کریستین پتسولد که در برلیناله برنده جایزه بهترین بازیگر زن شد، «زنی که دوید» ساخته هونگ سانگ-سو که جایزه بهترین کارگردانی برلیناله را برد و اولین فلم‌ بلند ناتمام مانده رائول رویز با عنوان «تانگوی مرد بیوه» از جمله فلم‌‌های حاضر در این دوره هستند.
دو مستند جدید از هارا کازئو مستندساز سرشناس با عنوان «قیام ریوا» درباره یک کمپین انتخاباتی در یک حزب سیاسی جدید و «میناماتا ماندالا» درباره رنج مسمومیت ناشی از جیوه نیز در این دوره جای دارند.
الیزا هیتمن با فلم‌ «بندرت گاهی اوقات همیشه» برنده جایزه بزرگ برلینانه در بخش هیولاهای فانتزی و «عشق اول» یک کمدی از مایکه تاکاشی در بخش «نیمه شب» از دیگر فلم‌‌های این دوره هستند.
دوست داران انیمیشن نیز فلم‌‌هایی چون «بامبی رز» و «قصه فانتزی مارونا» را در این فهرست دارند.
«بغلطان» من لیم-چونگ و «رویاهای موش گوشه‌نشین از پنیر» ساخته یوکیسادا ایزائو از دیگر فلم‌‌های این دوره هستند.
«نامو» ساخته نادر ساعی‌ور در بخش جایزه فایربرد، «قصرشیرین» ساخته رضا میرکریمی و «پسر-مادر» ساخته مهناز محمدی نیز در بخش دیدگاه جهانی دیگر فلم‌‌های سینمای ایران در این دوره را تشکیل می‌دهند.
امسال مایکل هویی فلم‌ساز در مرکز توجه جشنواره نام گرفته و ادای حترام به فدریکو فیلنی و گرامیداشت سی‌امین سالگرد بنیاد فلم‌ از دیگر رویدادهای ویژه جشنواره نامیده شده‌اند.